Alpnaering Kokebok Online - Flipbook - 39
37
SNACKS
SNACKS TIL ALLE ANLEDNINGER
GLUTENFRI CROSTINI
PARSILLADEOST
1 boks kikerter
2 egg
1 dl mandelmel
1 ts olje
1 ts Hvitløkskrydder*
200 g naturell kremost
2 ts Parsillade*
Skyll kikertene og bland dem og resten
av ingrediensene til en jevn røre. Klikk
ut røren på en stekeovnsplate med
bakepapir og flat ut slik at alle blir like
tykke. Stek i 20-25 minutter ved 200°, snu
etter halve tiden. La avkjøles på rist og
server med eventuell røre.
SOPPOST
HVITLØK- & PEPPEROST
LØKOST
2 dl rømme
1 dl crème fraiche
½ ts Hvitløkskrydder*
1 krm Pepperkrydder*
3 dl crème fraiche
3 ss Løksuppe*
Bland rømme og crème fraiche godt. Rør
inn hvitløkskrydder* og pepperkrydder*.
La stå kaldt i et par timer eller over natten.
Server som mellommåltid med kjeks eller
i skinkeruller.
Bland crème fraiche og Parsillade*. La stå
kaldt i noen timer før servering.
3 dl crème fraiche
3 ss Steinsoppsuppe*
Bland crème fraiche og Steinsoppsuppe*.
La stå kaldt i noen timer før servering.
Bland crème fraiche og Løksuppe*. La stå
kaldt i noen timer før servering.
MIDDELHAVSOST
3 dl crème fraiche
3 ss Italy-mix* eller Medelhavsmix*
SMØRBAR FETAOST
Bland crème fraiche og krydder. La stå
kaldt i noen timer før servering.
100 g fetaost
2 ss olivenolje
1 ts Italy-Mix* eller Paprikakrydder*
URTE- & HVITLØKSOST
Mos fetaosten med en gaffel.
Tilsett olivenolje, Italy-Mix* eller
Paprikakrydder*. Rør godt sammen og
la den stå i kjøleskapet et par timer eller
natten over. God på kjeks eller ristet brød.
200 g naturell kremost
1-2 ts Havurtesalt*
½-1 ts Hvitløkskrydder*
Bland kremost
og krydder. La stå
kaldt noen timer før
servering.