Alpnaering Kokebok Online - Flipbook - 3
1
A L P N A E R I N G S FAV O R I T T E R
VÅ R E B E S T E O P P S K R I F T E R
GO SAUSEN
FESTFILET
3 dl crème fraiche
1 ts Hvitløkskrydder*
1 ts Grønnsaksbuljong* eller
Grønnsaksbuljong Puro*
1 svinefilet
Parsillade*
Hvitløkspepper*
Varm opp sausen til ingrediensene løser
seg opp. Server deretter denne deilige
sausen varm eller kald til grillet kjøtt, som
grønnsaksdipp eller som fyll i bakt potet!
Tips! Du kan også blande inn kokte
poteter og hakket gressløk i sausen for en
skikkelig god potetsalat som kan serveres
varm eller kald.
HURTIGPIZZA
Saus Napolitane*
Italy-Mix* eller Medelhavsmix*
revet ost
Smør ferdig kokt Saus Napolitane* på en
brødskive, krydre med Italy-Mix* og strø
ost over. Gratineres i ovnen til osten har
fått fin farge.
Sett ovnen på 90°. Rens fileten og rull
den i Parsillade* og Hvitløkspepper*.
Brunes på middels varme. Legg fileten
i en ildfast form og sett den inn i ovnen
til temperaturen på kjøttet viser 64o. Ta
ut kjøttet og la det hvile en times tid.
Skjær fileten i 3-4 mm tynne skiver og
legg den på en seng av ruccolasalat, strø
revet parmesan over og drypp videre litt
balsamicoeddik over.
HONNING- & CHILILAKS
2 stykker laks
1 ss flytende honning
2 ss olje
1 ts Chilikrydder*
½ ts Sitronpepper*
litt salt
Bland marinaden og pensle laksestykkene.
Stekes med smør til de har fått fin farge.
FRISK COLESLAW
HVITLØKSBRØD
4 dl revet kål
1-2 revne gulrøtter
3 dl crème fraiche
1 ss Salatmiks*
valgfritt brød
75 g romtemperert smør
1-2 ts Parsillade*
Bland og la stå i kjøleskapet 1-2 timer før
servering.
Bland smør med Parsillade* og smør på
ønsket brød. Stek så i ovnen på 175° til
brødet er gyllent.